Twitter card not loading image


#1

Hello, for our website https://www.engrip.com, image is not being loaded neither in preview nor in the tweet. I have used “summary_large_image” card type and my image size is 1349X641 pixels. I have modified my robots.txt after reading some other forums to as below:

User-agent: Twitterbot
Disallow: *
Allow: /themes

Card validator gives the following output:
INFO: Page fetched successfully
INFO: 21 metatags were found
INFO: twitter:card = summary_large_image tag found
INFO: Card loaded successfully

Meta tags are as shown below:

<meta name="twitter:card" content="summary_large_image">
<meta name="twitter:site" content="@engripapp"> 
<meta name="twitter:title" content="EnGrip | Capture everyday online learning to power your career" /> 
<meta name="twitter:image" content="https://www.engrip.com/themes/images/engrip_bnr.jpg" />
<meta name="twitter:type" content="website" /> 
<meta name="twitter:url" content="https://www.engrip.com/" />
<meta name="twitter:description" content="EnGrip is a free online application that powers your professional career growth with a sharable knowledge profile. With EnGrip, you can chronicle, organize, and showcase your online learning experiences in a reliable and effortless manner." />

#2

Now the image is appearing but not large image. That too in the tweet not through the validator.


#3

This appears to be working now so I would assume it was cached and resolved overnight.


#4

Yes, it does now! Any documentation for caching delays etc?


#5

This topic was automatically closed 14 days after the last reply. New replies are no longer allowed.