Twitter Card - No Meta-tags Found


#1

We have added all the required Meta Tags on the page , and until recently this all worked OK , now we are getting ‘no metatags found’ when running the Card Validator. We have verified the robots.txt is correct

A sample URL is ;
http://ddm.fotoware.com.au/fotoweb/archives/5000-All%20Defence%20Imagery/DefenceImagery/2015/S20153175/20151104raaf8186244_017.jpg.info#c=%2Ffotoweb%2Farchives%2F5000-All%20Defence%20Imagery%2F

Could it be because there is a redirection on the page?

The page passes the Facebook OG validator and if we take the tags and put them in a test.html then it works OK, ie
http://ddm.fotoware.com.au/test.html

Any help is appreciated , I’ve been on this for a day now…


#2

I’ve got the same problem with my tags.
They are in my CookieDetection and home page.

Facebook and Whatsapp Scrapes this fine, but no luck with twitter card validator?

Any ideas?

<head>
    <meta charset="utf-8">
    <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, minimum-scale=1.0, maximum-scale=1.0, user-scalable=no">
      <meta property="og:locale" content="en_US" />
      <meta property="og:type" content="website" />
      <meta property="og:title" content="Gorgeous Steel Gloves" />
      <meta property="og:description" content="Ad et suscipit quia facilis omnis saepe. Est velit voluptate velit ea sed." />
      <meta property="og:url" content="http://t1.urup.com/interactions/51d1cb5060380a0cd420ccb4" />
      <meta property="og:site_name" content="Gorgeous Steel Gloves" />
      <meta property="og:image" content="https://91375ad6af93f5254413-c275b88de52878682acb5afc31990b4f.ssl.cf5.rackcdn.com/engagements/58d1cb5060380a0cd420ccb4/gfb-sv50-bov.jpg" />
      <meta property="og:image:width" content="200">
      <meta property="og:image:height" content="500">

      <meta name="twitter:card" content="summary_large_image" />
      <meta name="twitter:description" content="Ad et suscipit quia facilis omnis saepe. Est velit voluptate velit ea sed." />
      <meta name="twitter:title" content="Gorgeous Steel Gloves" />
      <!--<meta name="twitter:site" content="" />-->
      <meta name="twitter:image" content="https://91375ad6af93f5254413-c275b88de52878682acb5afc31990b4f.ssl.cf5.rackcdn.com/engagements/58d1cb5060380a0cd420ccb4/bfv540no glow.png" />
    <meta name="theme-color" content="#a90027">
    <!-- Windows Phone -->
    <meta name="msapplication-navbutton-color" content="#a90027">
    <!-- iOS Safari -->
    <meta name="apple-mobile-web-app-capable" content="yes">
    <meta name="apple-mobile-web-app-status-bar-style" content="black-translucent">
    <!--<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">-->

#3

Your site is returning HTTP 302, not HTTP 200 OK, so the crawler is not able to fetch the content.


#4

Hi Andy,

I will have a look at this and revert back to you asap.

Get Outlook for iOShttps://aka.ms/o0ukef


#5

I’m having a similar problem. The Twitter card validator shows the correct card for this URL - http://skeptech.info - but when I tweet it live, some of the metadata (image, URL) shows up fine but other metadata (title, description, URL excerpt in gray text) does not. Instead it’s showing an old version of that metadata. The card validator is showing the correct, refreshed metadata, but the live site is showing old metadata.

Any help?