Twitter Card is not working

blogger

#1

Twitter Card Validator is throwing an error. Please help

www.billeireporter.blogspot.com

I am getting below error:
INFO: Page fetched successfully
INFO: 12 metatags were found
ERROR: No card found (Card error)

The code I am using is as below


#2
<head>
<meta content='summary' name='twitter:card'/> 
<meta content='@Billei_Reporter' name='twitter:site'/> 
<meta content='@Billei_Reporter' name='twitter:creator'/>
<b:if cond='data:blog.pageType == &quot;index&quot;'> 
<meta expr:content='data:blog.url' name='twitter:url'/> 
<meta expr:content='data:blog.pageTitle' name='twitter:title'/> 
<b:else/> 
<meta expr:content='data:blog.homepageUrl' name='twitter:url'/> 
<meta expr:content='data:blog.pageName' name='twitter:title'/> 
</b:if>
<b:if cond='data:blog.metaDescription != &quot;&quot;'> 
<meta expr:content='data:blog.metaDescription' name='twitter:description'/> 
</b:if>
<b:if cond='data:blog.postImageThumbnailUrl'> 
<meta expr:content='data:blog.postImageThumbnailUrl' name='twitter:image'/> 
<b:else/> 
<meta content='https://3.bp.blogspot.com/-RtyWKwfjRW8/Wi0gI7kItnI/AAAAAAAAAIE/kaD6PtXWV_QTpUS3RJHH7lmuhpiMlaZ1QCK4BGAYYCw/s113/1511631153273.JPEG' name='twitter:image'/> 
</b:if> 
<meta expr:content='data:blog.homepageUrl' name='twitter:domain'/>

#3

Which of the troubleshooting steps have you been through?

I don’t see any Twitter tags in your page which implies an issue on the site, not with the validator.


#4

Hi…
I did follow troubleshooting steps but nothing seems to work.

Step 1.) I added the twitter card code under head section in the template. I got the same error.

Step 2.) Then while researching more, I changed robot.txt section as below (I had earlier put the sitemap details in the box):
User-agent: Twitterbot
Disallow:
User-agent: *
Disallow: /
even this didn’t work.

3.) Then I read somewhere that I should add the codes under <b:includable id=‘post’ var=‘post’> and keep the search description enabled.
Tried this also but even this was throwing the same error.

4.) I noticed that after saving the template each time, when I went back to Edit HTML page, the codes were not showing up even though I was able to save the theme without any error.

5.) I added codes again > saved it > clicked on preview theme. It shows:
The widget settings in widget with ID AdSense1 aren’t valid. An internal error occurred. Please try again.
Error 500

Don’t know what else to do. I am naive when it comes to coding… please help.


#5

Hi Andy
Did you happen to check on my issue with blog and twitter card?

Request your help!!!


#6

Unfortunately I’m not familiar with the details of coding Blogger templates, and this sounds like something on the Blogger side with the tags not being correctly rendered.


#7

This topic was automatically closed 14 days after the last reply. New replies are no longer allowed.