Tweet/campaign not serving


#1

We are having some issues with getting a Video Views campaign to serve. Everything appears to be configured correctly.

tweet preview —> “Kris Dunn knows when you make it, you don’t make it alone. Take a look at his journey. #ThisIsWhyWePlay https://t.co/Y8zyOMYCed

Tweet Link —> https://t.co/Y8zyOMYCed redirects to --> https://amp.twimg.com/v/8ece47e1-2d6a-4d2f-8654-84f32f82ee12

tweetId = 755075340364414976

{“errors”:null,“asynchronous”:null,“pagination”:null,“asynchronousList”:[],“parisId”:null,“parisType”:“Ad”,“name”:null,
“createdDate”:null,“lastModDate”:null,“lastSyncDate”:null,“cloneHistory”:0,“status”:null,“errorStatus”:null,“managingSystem”:“PARIS”,
“lockingId”:null,“channelData”:{“TWITTER”:{“internalId”:“18ce546wmkx_wk1ud”,“name”:null,“adId”:“wk1ud”,“createdAt”:“2016-07-18T16:42:08Z”,
“updatedAt”:“2016-07-18T16:42:08Z”,“paused”:false,“deleted”:false,“accountId”:“18ce546wmkx”,“lineItemId”:“5q05t”,“adType”:
“PROMOTED_TWEET”,“content”:"{“paused”:false,“line_item_id”:“5q05t”,“deleted”:false,“updated_at”:“2016-07-18T16:42:08Z”,
“tweet_id”:“755075340364414976”,“approval_status”:“ACCEPTED”,“display_properties”:[],
“created_at”:“2016-07-18T16:42:08Z”,“id”:“wk1ud”}",“tweetId”:“755075340364414976”,“twTweetPreviews”:null}},
“ids”:[{“id”:{“system”:“TWITTER”,“type”:“Ad”,“id”:“18ce546wmkx_wk1ud”}}],“adGroup”:null,“creatives”:null}]}

Any thoughts on how to get this tweet/campaign to serve?


#2

(moving to the Ads API category)


#3

Please post the raw request and response data, not from your own application.

Thanks!


#4

I have determined the cause of the problem, and its a bug in our code that we will address that seems to occur only in certain scenarios, possibly due to incorrect handling of a rate limit error or something.

For these campaigns, while the campaign itself is not paused, the line item it contains is paused.

In order for the campaign to serve, both entities must be unpaused.