Troubles with testing new application


#1

Hi!
Created a new application. Granted all priveleges for it. When trying to connect any account to application, it show the next information:

object(TwitterOAuth)[6]
  public 'http_code' => int 302
  public 'url' => string 'https://api.twitter.com/oauth/authorize?oauth_token=j7EjYbczYLF7dViXGRVYVvudFhN8U6nW' (length=84)
  public 'host' => string 'https://api.twitter.com/1.1/' (length=28)
  public 'timeout' => int 30
  public 'connecttimeout' => int 30
  public 'ssl_verifypeer' => boolean false
  public 'format' => string 'json' (length=4)
  public 'decode_json' => boolean true
  public 'http_info' => 
    array (size=26)
      'url' => string 'https://api.twitter.com/oauth/authorize?oauth_token=j7EjYbczYLF7dViXGRVYVvudFhN8U6nW' (length=84)
      'content_type' => string 'text/html;charset=utf-8' (length=23)
      'http_code' => int 302
      'header_size' => int 1581
      'request_size' => int 304
      'filetime' => int -1
      'ssl_verify_result' => int 0
      'redirect_count' => int 0
      'total_time' => float 0.737207
      'namelookup_time' => float 2.0E-5
      'connect_time' => float 0.16096
      'pretransfer_time' => float 0.488242
      'size_upload' => float 81
      'size_download' => float 160
      'speed_download' => float 217
      'speed_upload' => float 109
      'download_content_length' => float 160
      'upload_content_length' => float 81
      'starttransfer_time' => float 0.7372
      'redirect_time' => float 0
      'redirect_url' => string 'https://api.twitter.com/login/error?username_or_email=lamitrighro&redirect_after_login=%2F' (length=90)
      'primary_ip' => string '199.16.156.199' (length=14)
      'certinfo' => 
        array (size=0)
          empty
      'primary_port' => int 443
      'local_ip' => string '188.120.227.55' (length=14)
      'local_port' => int 43307
  public 'useragent' => string 'TwitterOAuth v0.2.0-beta2' (length=25)
  public 'sha1_method' => 

Need help - what do I wrong? Sorry for my english…


#2

https://api.twitter.com/oauth/authorize URLs need to be opened by the user in a browser so they can authenticate with Twitter and authorize access. You should also update to TwitterOAuth 0.5.x. 0.2.x is very old.


#3

Thank you!