Test ads are displayed , but no network


#1

I managed to activate my account on Mopub and already put the ads testing. including normally appear .
But when I try to add a netword , for example MobFox where already put my ID correctly , the ads do not appear. I do anything else to activate the network ?

[models/client_context.cpp:541]  Failed to classify udid type. Got: NONEUDID
[models/client_context.cpp:319]  No TZ argument supplied by the client.
[common/cpp/moconfig/moconfig_param.cpp:24]  MoConfig param "adserver.adhandler.known_bad_adunit" evaluated as: false
[common/cpp/moconfig/moconfig_param.cpp:24]  MoConfig param "adserver.services.rt_stats.write_enabled" evaluated as: true
[common/cpp/moconfig/moconfig_param.cpp:24]  MoConfig param "adserver.services.rt_stats.write_multiplier" evaluated as: 100
[common/cpp/moconfig/moconfig_param.cpp:24]  MoConfig param "adserver.services.rt_stats.write_multiplier" evaluated as: 100
[common/cpp/web/http_manager/http_manager.cpp:292]  Making outbound request to stats.adserver.mopub.com/stats/update
[common/cpp/moconfig/moconfig_param.cpp:24]  MoConfig param "common.http_manager.enable_backoff" evaluated as: true
[common/cpp/moconfig/moconfig_param.cpp:24]  MoConfig param "adserver.services.frequency.read_enabled" evaluated as: true
[common/cpp/moconfig/moconfig_param.cpp:24]  MoConfig param "adserver.services.frequency.read_enabled" evaluated as: true
[models/adunit_context.cpp:23]  AdGroups for priority: 0
[models/adunit_context.cpp:23]  AdGroups for priority: 1
[models/adunit_context.cpp:23]  AdGroups for priority: 2
[models/adunit_context.cpp:23]  AdGroups for priority: 3
[models/adunit_context.cpp:23]  AdGroups for priority: 4
[models/adunit_context.cpp:23]  AdGroups for priority: 5
[models/adunit_context.cpp:23]  AdGroups for priority: 6
[models/adunit_context.cpp:23]  AdGroups for priority: 7
[models/adunit_context.cpp:23]  AdGroups for priority: 8
[models/adunit_context.cpp:23]  AdGroups for priority: 9
[models/adunit_context.cpp:23]  AdGroups for priority: 10
[models/adunit_context.cpp:23]  AdGroups for priority: 11
[models/adunit_context.cpp:26]  .... ce8194fed76d11e484dc7845c4f8dee8: LifeStreet Media (S2S)
[models/adunit_context.cpp:26]  .... b7ab17a4d62e11e4bcec002590f31968: MobFox (S2S)
[auction/battles.cpp:94]  These adgroups failed due to being inactive:
 ...  .... ce8194fed76d11e484dc7845c4f8dee8: LifeStreet Media (S2S)
[auction/battles.cpp:253]  The following adgroups passed all filters:
[auction/battles.cpp:255]  .... b7ab17a4d62e11e4bcec002590f31968: MobFox (S2S)
[auction/battles.cpp:94]  These creatives failed due to format mismatch:
 ...  .... b7ab1b64d62e11e4bcec002590f31968: mobfox_s2s dummy
[models/adunit_context.cpp:23]  AdGroups for priority: 12
[models/adunit_context.cpp:23]  AdGroups for priority: 13
[models/adunit_context.cpp:23]  AdGroups for priority: 14
[models/adunit_context.cpp:23]  AdGroups for priority: 15
[request_handlers/adhandler.cpp:322]  Auction returning None

        

        
            

            Returning NULL creative.

#2

Hey Erick,

Please see our doc about pre-launch that explains how to enable a network for an ad unit in a segment:
https://dev.twitter.com/mopub/ad-networks/pre-launch

If there are any other questions, please let us know.

Edward


#3

Hi Edward,

I cannot access https://dev.twitter.com/mopub/ad-networks/pre-launch

Access denied
You are not authorized to access this page.

What I’m doing wrong?