StatusFilter Stream broken for Media


#1

Since around 1:00 pm pacific time on 01/27, there is no Media in the stream status, even users post a picture in the tweet. Here is the testing one I received. You can see there is no media entry presented even a picture posted.


{“created_at”:“Wed Jan 28 07:44:11 +0000 2015”,“id”:560342558162051072,“id_str”:“560342558162051072”,“text”:“helloo http://t.co/7gvzPkelYi",“source”:"\u003ca href=“http://twitter.com/download/iphone” rel=“nofollow”\u003eTwitter for iPhone\u003c/a\u003e”,“truncated”:false,“in_reply_to_status_id”:null,“in_reply_to_status_id_str”:null,“in_reply_to_user_id”:null,“in_reply_to_user_id_str”:null,“in_reply_to_screen_name”:null,“user”:{“id”:391765562,“id_str”:“391765562”,“name”:“breathing”,“screen_name”:“iBreathing”,“location”:"",“url”:null,“description”:null,“protected”:false,“verified”:false,“followers_count”:11,“friends_count”:1,“listed_count”:1,“favourites_count”:9,“statuses_count”:77,“created_at”:“Sun Oct 16 02:28:37 +0000 2011”,“utc_offset”:null,“time_zone”:null,“geo_enabled”:true,“lang”:“en”,“contributors_enabled”:false,“is_translator”:false,“profile_background_color”:“C0DEED”,“profile_background_image_url”:“http://abs.twimg.com/images/themes/theme1/bg.png",“profile_background_image_url_https”:“https://abs.twimg.com/images/themes/theme1/bg.png”,“profile_background_tile”:false,“profile_link_color”:“0084B4”,“profile_sidebar_border_color”:“C0DEED”,“profile_sidebar_fill_color”:“DDEEF6”,“profile_text_color”:“333333”,“profile_use_background_image”:true,“profile_image_url”:“http://pbs.twimg.com/profile_images/522412760454279168/UvxPZ58t_normal.jpeg”,“profile_image_url_https”:“https://pbs.twimg.com/profile_images/522412760454279168/UvxPZ58t_normal.jpeg”,“profile_banner_url”:“https://pbs.twimg.com/profile_banners/391765562/1416690892”,“default_profile”:true,“default_profile_image”:false,“following”:null,“follow_request_sent”:null,“notifications”:null},“geo”:{“type”:“Point”,“coordinates”:[35.020331,-79.231354]},“coordinates”:{“type”:“Point”,“coordinates”:[-79.231354,35.020331]},“place”:{“id”:“008a55797cb7b54a”,“url”:“https://api.twitter.com/1.1/geo/id/008a55797cb7b54a.json”,“place_type”:“city”,“name”:“Brambleton”,“full_name”:"Brambleton, VA”,“country_code”:“US”,“country”:“United States”,“bounding_box”:{“type”:“Polygon”,“coordinates”:[[[-79.039252,35.966123],[-79.539252,36.003123],[-79.200347,36.003123],[-70.200347,35.966123]]]},“attributes”:{}},“contributors”:null,“retweet_count”:0,“favorite_count”:0,“entities”:{“hashtags”:[],“trends”:[],“urls”:[],“user_mentions”:[],“symbols”:[]},“favorited”:false,“retweeted”:false,“possibly_sensitive”:false,“filter_level”:“low”,“lang”:“en”,“timestamp_ms”:“1422431051184”}


#2

Problem confirmed by other users

Duplicate of Empty Media entities on tweets containing media