REST API missing search results

search

#1

Hi,

I’m experiencing a strange bug with REST API search when looking for one specific hashtag: #WWR18.

I’m expecting to get the same results as here https://twitter.com/search?l=en&q=%23WWR18&src=typd but somehow I get 0 results:
GET /1.1/search/tweets.json?l=en&q=%23WWR18&count=9 HTTP/1.1

HTTP/1.1 200 OK
cache-control: no-cache, no-store, must-revalidate, pre-check=0, post-check=0
connection: close
content-disposition: attachment; filename=json.json
content-length: 257
content-type: application/json;charset=utf-8
date: Tue, 27 Nov 2018 10:40:07 GMT
expires: Tue, 31 Mar 1981 05:00:00 GMT
last-modified: Tue, 27 Nov 2018 10:40:07 GMT
pragma: no-cache
server: tsa_o
status: 200 OK
strict-transport-security: max-age=631138519
x-access-level: read
x-connection-hash: 8d3133210c89477e8d8a5ad8ff48dfd0
x-content-type-options: nosniff
x-frame-options: SAMEORIGIN
x-rate-limit-limit: 450
x-rate-limit-remaining: 448
x-rate-limit-reset: 1543315236
x-response-time: 136
x-transaction: 005e26120046514f
x-twitter-response-tags: BouncerCompliant
x-xss-protection: 1; mode=block; report=https://twitter.com/i/xss_report

{"statuses":[],"search_metadata":{"completed_in":0.011,"max_id":1067367394870509569,"max_id_str":"1067367394870509569","query":"%23WWR18","refresh_url":"?since_id=1067367394870509569&q=%23WWR18&include_entities=1","count":9,"since_id":0,"since_id_str":"0"}}

The same query, with the same credentials but for #AWPR18 or any other hashtags we use to promote some of our content works without any issue.

Thanks for your help.

Best,
Szymon


#2

I don’t see any Tweets that match that hashtag search term within the past 7 days, so this is expected behaviour.


#3

This topic was automatically closed 14 days after the last reply. New replies are no longer allowed.