Problems with List widget for My Website. It breaks the page


#1

Hi there,

I have copy and pasted the code from List widget for My Website.
I also have the code for the Follow on Twitter button somewhere else in the same page.
Both loads the widget.js but from different locations.
I dunno if this has anything to do with my problem.

Once copied and pasted into my index.php, I tested locally and it worked fine.
But once uploaded to my public server, it doesn’t work anymore.
It actually breaks the page and all I see is the feed widget without any formating or the rest of the page.
I’m using a free webserver at 000webhost and don’t have any particular problem with anything else except for this Twitter feed widget.

Here’s the code I’m using for the feed widget,

<div id="diaporama">
    	<script charset="utf-8" src="http://widgets.twimg.com/j/2/widget.js"></script>
	<script>
	new TWTR.Widget({
	version: 2,
	type: 'list',
	rpp: 10,
	interval: 30000,
	title: 'Tweets provenant du monde',
	subject: 'techno',
	width: 300,
	height: 211,
	theme: {
	    shell: {
	      background: '#999999',
	      color: '#ccc'
	    },
	    tweets: {
	      background: '#ffffff',
	      color: '#606060',
	      links: '#ff8c00'
	    }
	},
	features: {
	    scrollbar: true,
	    loop: false,
	    live: true,
	    behavior: 'all'
	}
	}).render().setList('SevyTupahc', 'techno').start();
	</script>
</div>

And here’s the code I’m using for the Follow button,

<li>
    <a href="https://twitter.com/SevyTupahc" class="twitter-follow-button" data-show-count="false" data-lang="fr">Suivre @SevyTupahc</a>
    <script>!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="//platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");</script>
</li>			

Thanks for any help you might provide.

Yves


#2