Multple Twitter Cards: Validated but not showing in tweets


#1

Hello,

I have recently been looking at getting twitter card’s working on my website they are currently here:

<meta name="twitter:card" content="gallery">
<meta name="twitter:url" content="http://www.putneysocial.co.uk/boathouse.html">
<meta name="twitter:domain" content="putneysocial.co.uk">
<meta name="twitter:site" content="@putneysocial">
<meta name="twitter:creator" content="@putneysocial">
<meta name="twitter:title" content="The Boathouse Putney">
<meta name="twitter:description" content="The Boathouse really is an impressive place to drink and dine whatever the season. Situated in the tranquil Putney wharf, you can watch the ebb and flow of the river Thames during the day. The .......">
<meta name="twitter:image0:src" content="http://www.putneysocial.co.uk/uploads/4/0/0/3/4003463/3123471_orig.png">
<meta name="twitter:image1:src" content="http://www.putneysocial.co.uk/uploads/4/0/0/3/4003463/5833927_orig.png">
<meta name="twitter:image2:src" content="http://www.putneysocial.co.uk/uploads/4/0/0/3/4003463/4243339_orig.png">
<meta name="twitter:image3:src" content="http://www.putneysocial.co.uk/uploads/4/0/0/3/4003463/5472452_orig.png">
<meta name="twitter:card" content="summary_large_image">
<meta name="twitter:url" content="http://www.putneysocial.co.uk/boathouse.html">
<meta name="twitter:domain" content="putneysocial.co.uk">
<meta name="twitter:site" content="@putneysocial">
<meta name="twitter:creator" content="@putneysocial">
<meta name="twitter:title" content="The Arab Boy">
<meta name="twitter:description" content="The Arab Boy is set in a highly sought area of Putney. The pioneering menu speaks volumes within this traditional and stylish up-market pub with an extensive range of wines, beers & ales to complime..">
<meta name="twitter:image:src" content="http://www.putneysocial.co.uk/uploads/4/0/0/3/4003463/6924874_orig.png">

When I pass these addresses in the validator tool they validate fine but when I am tweeting they are not showing up as expected, any idea’s?


#2

Try removing the underscore here: 6924874_orig.png


#3

I had the cards working as you can see here: https://twitter.com/AdvancedIFX/status/409367233312202753

Today they stopped working, but validate.
https://twitter.com/AdvancedIFX/status/410447684672036864

Any feedback would be appreciated,
Kevin


#4

Looks like there might have been a delay; they both appear now.

Thanks!