Image not showing in the card validator

cards

#1

Hi, I’m not sure whats wrong with my website. Certain pages are showing images while others aren’t. My domain is whitelisted. The console shows this everytime: (no errors)

INFO: Page fetched successfully
INFO: 35 metatags were found
INFO: twitter:card = summary_large_image tag found
INFO: Card loaded successfully

http://www.eltiempo.com/colombia/otras-ciudades/reconstruccion-de-mocoa-tras-la-avalancha-75756 this link is missing the image and shows a twitter placeholder
http://www.eltiempo.com/colombia/otras-ciudades/mejos-colegio-del-pais-en-primaria-quedo-destruido-tras-tragedia-en-mocoa-75678 this link shows the image perfectly.

This page http://www.eltiempo.com/opinion/columnistas/juan-esteban-constain/ser-util-juan-e-constain-30-03-2017-72910 in March 31 showed the image, yesterday, it didn’t show the image, and today it show the image again

I’m having the issue on almost all pages on my site.

Thanks in advance.


#2

This page contains this image tag:
<meta property="og:image" content="http://www.eltiempo.com/files/image_450_300/uploads/2017/04/06/58e6e4b6de133.jpeg"/>

The URL redirects to
http://images.etn.eltiempo.digital/files/image_450_300/uploads/2017/04/06/58e6e4b6de133.jpeg

The robots.txt configuration on images.etn.eltiempo.digital blocks access to the file. The card crawler cannot retrieve it.


#3

Thanks, we changed the robots.txt, but there are few pages that don’t show the preview image



http://www.eltiempo.com/opinion/columnistas/juan-lozano/mocoa-tragedia-que-se-pudo-evitar-03-04-2017-74148


#4

When I sent you the urls, these now show the preview :0


#5

Great to hear that your cards are working.


#6

This topic was automatically closed 14 days after the last reply. New replies are no longer allowed.