http_code 0?


#1

Hi, we got since today an error while we try to use Twitter connect from our server.
Here’s the connexion error :

TwitterOAuth Object
(
[http_code] => 0
[url] => https://api.twitter.com/oauth/request_token?oauth_callback=http%3A%2F%2Ftwusic.com%2Fauth%2Ftw_callback.php&oauth_consumer_key=&oauth_nonce=&oauth_signature=&oauth_signature_method=HMAC-SHA1&oauth_timestamp=1322649010&oauth_version=1.0
[host] => https://api.twitter.com/1/
[timeout] => 30
[connecttimeout] => 30
[ssl_verifypeer] =>
[format] => json
[decode_json] => 1
[http_info] => Array
(
[url] => https://api.twitter.com/oauth/request_token?oauth_callback=http%3A%2F%2Ftwusic.com%2Fauth%2Ftw_callback.php&oauth_consumer_key=&oauth_nonce=&oauth_signature=&oauth_signature_method=HMAC-SHA1&oauth_timestamp=1322649010&oauth_version=1.0
[content_type] =>
[http_code] => 0
[header_size] => 0
[request_size] => 0
[filetime] => -1
[ssl_verify_result] => 0
[redirect_count] => 0
[total_time] => 0
[namelookup_time] => 0
[connect_time] => 0
[pretransfer_time] => 0
[size_upload] => 0
[size_download] => 0
[speed_download] => 0
[speed_upload] => 0
[download_content_length] => -1
[upload_content_length] => -1
[starttransfer_time] => 0
[redirect_time] => 0
[certinfo] => Array
(
)

    )

[useragent] => TwusicOAuth v0.2.0-beta2
[sha1_method] => OAuthSignatureMethod_HMAC_SHA1 Object
    (
    )

[consumer] => OAuthConsumer Object
    (
        [key] => 
        [secret] => 
        [callback_url] => 
    )

[token] => OAuthConsumer Object
    (
        [key] => 
        [secret] => 
        [callback_url] => 
    )

)

What a 0 http_error is ?

Thanks !


#2

Sorry,

was a internal network resolve error

[solved]


#3

Indeed, just about any time you see a HTTP status code 0, the request never made it to a remote server at all.


#4

i have the same problem


#5

i have the same problem too