How I fixed broken Twitter Card images


#1

Unable to fetch twitter card for below mentioned url while posting it to Twitter:

http://iframely.com/debug?uri=http%3A%2F%2Fwww.angloamerican.com%2Fcareers :

We have checked the url here : https://cards-dev.twitter.com/validator and we have also checked the metatags for twitter card in view source of the link and all the tags are present. Here is the link for your reference http://iframely.com/debug?uri=http%3A%2F%2Fwww.angloamerican.com%2Fcareers:

Do let me know in case of any further information required.


#2

I have a problem with it. Validators work good and displaying preview link, but then I try post it (https://stage-journals.lww.com/addictiondisorders/Abstract/2017/09000/The_Elderly_and_the_Opioid_Epidemic___A_Case_Study.2.aspx) in twitter and display only title and reference to resource. Maybe you know how fix this situation?


#3

Hi Vanya,

My problem is yet not resolved. I am still waiting for solution.
By the way I checked your url and tried to post it in twitter and it works as expected. I can see the image with link while posting to Twitter.

Regards,
Sahil Jani


#4

Your site returns HTTP 403 Forbidden when the Twitterbot attempts to access your content.

$ curl -A Twitterbot http://www.angloamerican.com/careers
*   Trying 107.154.112.20...
* TCP_NODELAY set
* Connected to www.angloamerican.com (107.154.112.20) port 80 (#0)
> GET /careers HTTP/1.1
> Host: www.angloamerican.com
> User-Agent: Twitterbot
> Accept: */*
>
< HTTP/1.1 403 Forbidden
<

This is covered in the troubleshooting post.


#5

Can you please take a screen of this preview reference and send to me? And could you please say for me what the way you used for share a link (post from resource page when you clicked on the twitter button or copy with link and past in twitter’s input)? And the last question that so important for me that what browser did you use for this?


#6

Hi Andy,

I have attached a screen-snap here and it shows this url is white listed.

How you got the 403 forbidden error.

Regards,
Sahil Jani


#7

I called your server using curl at the command line and set the user-agent as Twitterbot.


#8

Hi Andy,

I have another url (https://www.syngenta.com/) which is also reside in same server at same site node. How this possible that this url is working fine while http://www.angloamerican.com/careers is not working.

Regards,
Sahil Jani


#9

Thanks Andy, I checked with our Infra and we have allowed now. Thanks for your help.

Regards,
Sahil Jani


#10

This topic was automatically closed 14 days after the last reply. New replies are no longer allowed.