Failed to set the 'domain' in the iframe. Bugreport

bug
bugreporting

#1

Hey. I got this error (if you write to me on the mail (onemikser@gmail.com) I’ll send a stack)

This situation occurs if you enable the plugin in the Iframe, which rendered smarty. Everything happens locally. I tried to insert the connection script in try / catch. It did not work out. Then I tried it in setTimeout. It did not work either. And only a combination of try / catch and SetTimeout helped. I do not think it should work like that = (

working code

<script>!function (d, s, id) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], p = /^http:/.test(d.location) ? 'http' : 'https';
    if (!d.getElementById(id)) {
        js = d.createElement(s);
        js.id = id;
        js.src = p + "://platform.twitter.com/widgets.js";
        $(document).ready(function () {
            setTimeout(function () {
                try {
                    fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
                } catch (e) {

                }
            }, 100)
        }
    }
}(document, "script", "twitter-wjs");
</script>
```11

#2
<script>!function (d, s, id) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], p = /^http:/.test(d.location) ? 'http' : 'https';
    if (!d.getElementById(id)) {
        js = d.createElement(s);
        js.id = id;
        js.src = p + "://platform.twitter.com/widgets.js";
        $(document).ready(function () {
            setTimeout(function () {
                try {
                    fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
                } catch (e) {

                }
            }, 100)
        }
    }
}(document, "script", "twitter-wjs");
</script>

working code


#3

This topic was automatically closed 14 days after the last reply. New replies are no longer allowed.