Did two-factor auth break xauth?


#1

Ever since turning on two-factor auth on my account I can’t sign into any app that using xauth. Is this a known issue?


#2

There’s a special condition you can choose to handle for xAuth in this case – we recently updated the xAuth documentation to reflect this: [node:136]. (note the new “login verification” section).

If you’re using the web-based OAuth flow, login verification is handled as part of that – though there is currently a bug with the usage of the force_login=true parameter that is working toward resolution.


#3

Ha a web-alapú OAuth flow, bejelentkezési hitelesítés kezeli részeként, hogy - bár jelenleg egy hiba.Amióta bekapcsolása kéttényezős auth a számlámon nem tudok bejelentkezni be minden alkalmazást, force_login = true paramétert működik megoldása irányába.Két tényező auth szünetek harmadik fél app engedélyezés


#4

Minden vesszővel elválasztott listája érvényes Twitter képernyő neveket.OAuth flow, bejelentkezési hitelesítés kezelı részeként, hogy - Bár JELENLEG EGY NEM TUDOK bejelentkezni is Minden alkalmazást, force_login = true paramétert: Működik megoldása irányába,Twitter, hogy hozzáférési token? xauth dokumentációt, hogy tükrözze ezt: xauth . (Megjegyzés: Az új “login ellenőrzés” fejezetet).


#5

Megosztás gombra, és kövesse gomb csak. ( Vertical gróf csak a részvény gomb. )A kapcsolat szervizmunkákat információért, mint hogy hányszor egy link került kattintott, amely fontos minőségi jelzés, hogy mennyire fontos és érdekes, minden Tweet amikor, mint a hasonló Tweets.


#6

Váltás e tétele kiterjedt média a Twitter kártyák a Tweets. Is vonatkozik képeket feltölteni Twitter. A Tweets, amelyek választ, az előző Tweet A téma jelenik meg alapértelmezés szerint. Használja sem , hogy elrejtse a téma, és mutatnak Tweet egyedül.A függvény neve után az elem teszi az oldalt.


#7

Minden fenti paraméterek az összes widget és a beágyazott Tweets is alkalmazni beágyazott határidőket, TEMA ES mutatnak Tweet egyedül.A függvény Neve utan AZ ELEM teszi Az oldalt.


#8

Nemzetközi segélyakciók vannak folyamatban a Mindanao és Visayas régióban a Fülöp-szigeteken, miután a Fülöp-szigeteki Légköri Geofizikai és csillagászati Services Administration (PAGASA) figyelmeztető jelzést a tájfun. Nemzetközi neve “Bopha”, és a Fülöp-szigeteken, ez az úgynevezett “Pablo”, és nyomja meg a föld a reggeli december 4-én.


#9

Tavaly nyáron, elindítottuk twitter.com a baszk és a katalán , és ma, most hogy ezeket a nyelveket a Twitter mobil weboldal, mobil.Ma már hozzá a latin nyelvek listája elérhető a Twitter Translation Center. Reméljük, ez a kiegészítés lehetővé teszi a közösségek nyelvtanárok és a hallgatók, hogy használja a Translation Center, mint egy eszköz, amelyen keresztül ünnepelni kortárs használni ezt a klasszikus nyelv,


#10

Van egy különleges feltétel is választhatják, hogy kezelje a xauth ebben az esetben - a közelmúltban frissített a xauth dokumentációt, hogy tükrözze ezt: xauth . Amikor felülírva a felhasználó idővonal tartalmaznia Tweets, amelyek válaszul a többi felhasználó számára.TEMA ES mutatnak Tweet egyedül.A függvény Neve utan AZ ELEM teszi Az oldalt.


#11

Miután a kapcsolat shortener megvédi a felhasználókat a rosszindulatú webhelyek részt terjedő rosszindulatú programok, adathalász támadások, és egyéb káros tevékenységet. Egy link alakítja Twitter link szolgáltatás összevetik a listán a potenciálisan veszélyes területek. A felhasználók figyelmeztetett az alábbi hibaüzenetet, ha rákattint a potenciálisan káros URL-eket. EGY láncszem került kattintott,


#12

Twitter.com, és nem áll rendelkezésre olyan általános lerövidítése szolgáltatás más alkalmazások vagy webhelyek.URL Shortener lerövidítése kapcsolatok, és nyomon követése mérőszámok (mint amilyen a bit.ly) továbbra is működik, mint ők korábban.


#13

Translation , Felülbírálása az idővonalon forrás Tweets a listából. Kell használni kombinálva listOwnerId vagy listOwnerScreenName . Twitter a beszélők az élő nyelvek afrikaans walesi.Ma már hozzá a latin nyelvek listája elérhető a Twitter Translation Center.


#14

Miután a kapcsolat shortener megvédi a felhasználókat a rosszindulatú webhelyek részt terjedő rosszindulatú programok, adathalász támadások, és egyéb káros tevékenységet. Egy link alakítja Twitter link szolgáltatás összevetik a listán a potenciálisan veszélyes területek. A felhasználók figyelmeztetett az alábbi hibaüzenetet, ha rákattint a potenciálisan káros URL-eket.


#15

A kapcsolat szervizmunkákat információért, mint hogy hányszor egy link került kattintott, amely fontos minőségi jelzés, hogy mennyire fontos és érdekes, minden Tweet amikor, mint a hasonló Tweets. ES tartózkodás mellett az összes rendelkezésre olyan általános lerövidítése Szolgáltatás MÁS ,


#16

Center tavaly kaptunk több ezer nyelv kéréseket. Jelenleg a legkeresettebb nyelv a katalán, afrikaans, ukrán, görög, cseh és a baszk, mi megnyitása a Twitter Translation Center for a hat nyelven.Jelenleg a legkeresettebb nyelv a katalán, afrikaans, ukrán, görög, cseh és a baszk. Ma már örömmel jelenti be, hogy mi megnyitása a Twitter Translation Center for a hat nyelven.


#17

A karakterlánc jelzi, hogy a felhasználó kattintott a Tweet Button, Gomb követés, Tweet gróf vagy Login név a Tweet Button Gomb követés vagy integrációk,Itt egy teszt. Mondjuk ez az időpont hangosan: 2012/02/01. Ha azt mondta, “február első, 2012”, akkor valószínűleg egy amerikai. Ha azt mondta: “január második, 2012”, akkor valószínűleg az európai vagy esetleg ázsiai származású. Ha azt mondta: “január 12, 1902”, akkor valószínűleg a számítógépen.


#18

A karakterlánc megjegyezve, hogy milyen típusú esemény,A DOM csomópont hivatkozást egy HTML elemet vagy IFRAME. Ez az érték felel meg az eredeti uszító DOM elem. Ezt az értéket a különbséget a különböző szándékok és gombok ugyanazon az oldalon. Szándék esemény objektum…


#19

Ezek a funkciók lehetővé teszik, hogy integrálja a Twitter felhasználó tartalmát a webhely dinamikusan egy JavaScript alkalmazás, és integrálják a felhasználói interakciókat a saját alkalmazás tapasztalatai.Kérjük, tegyen fel kérdéseket és ossza meg kódot, és példák a fejlesztői fórumon . Ön is utalhat, hogy a fő Twitter a weboldalak dokumentációt.Nemzetközi segélyakciók vannak folyamatban a Mindanao és Visayas régióban a Fülöp-szigeteken, miután a Fülöp-szigeteki Légköri Geofizikai és csillagászati Services Administration (PAGASA)


#20

Nemzetközi neve “Bopha”, és a Fülöp-szigeteken, ez az úgynevezett “Pablo”, és nyomja meg a föld a reggeli december 4-én. Twitter a portugál, szerettem volna, hogy iratkozzon fel annak érdekében, hogy a különleges fordító jelvényt. Hamarosan, de én egyre inkább részt vesz a fordítási és nőtt is inkább szenvedélyesen, hogy a minőségi portugál változata Twitter.