API not returning any data

oauth
api
wordpress

#1

I’m currently trying to create a page for a client of ours that aggregates all of her social media accounts in to one feed. For some reason the plugin I’ve purchased to do this is not working to pull in her twitter feed. Can you please assist in helping find out why this isn’t working?

Here is the plugin that I’m using.

Here is the page I’ve built.
http://www.reneerongen.com/meet-renee/get-social-with-renee/

I’ve been in contact with the plugin creator and he was able to get it working on his test server using the credentials I’ve created for the plugin. But for some reason it’s not working from our server.

Plugin creator’s test screenshot: https://www.dropbox.com/s/liu1ho9da1238x1/Screenshot%202015-06-29%2013.05.21.png?dl=0

The plugin creator mentioned that we may be on a blacklist for some reason or it may be an issue making a secure connection from our server. We’re running IIS 8.5 and Windows Server 2012 R2.

I’ve created a twitter App and gathered all of the necessary Keys and Tokens in order to get this plugin to work. It seems to be calling out to the twitter API but no data is being returned.

Please let me know if there is something else I should be checking at this point in order to get this working.


#2

I’m still looking for some help on this. Please let me know if there is anything I should be checking server side.

Thanks!


#3

I’m still completely stuck on this. Please let me know if there is anything else I can check.